Gabinet d'Assessorament Profesional al teu costat des del primer pas

phone icon93 589 72 08
divider

Serveis Jurídics


OBJECTIU

L L a creixent competència en un món global obliga a l’empresa a mantenir un control cada vegada més estricte en cada una de les seves àrees, des de la seva creació i sense importar la mida d’aquesta. GAP Assessors, conscient d’aquesta necessitat en el sector de la PYME i basant-se en la seva experiència en aquest tipus d’empresa a través dels anys, ha creat el departament de Consultoria Econòmica-Financera, amb professionals de llarga trajectòria professional i amb formació especialitzada en aquest tipus d’empreses.

 

ELS NOSTRES SERVEIS


 

GAP Assessors - Servei de Direcció Financera

En l’entorn de crisi i restriccions creditícies actuals, la figura del DIRECTOR FINANCER està esdevenint cabdal per a la marxa de les empreses.

Aquesta figura està implantada en les mitjanes i grans empreses però no en les petites, ja que en molts casos no es poden permetre assumir el cost de disposar d’un DIRECTOR FINANCER en plantilla.

Per aquest motiu, des de GAP Assessors i Aura Consultors, posem a disposició de les empreses un SERVEI DE DIRECCIÓ FINANCERA amb un cost totalment assumible.

La funció de la Direcció Financera consisteix en obtenir, controlar i gestionar els recursos econòmics i financers de l’ empresa de forma eficient per tal de garantir-ne la rendibilitat i la solvència.

 

Contacta amb nosaltres


separator