Gabinet d'Assessorament Profesional al teu costat des del primer pas

phone icon93 589 72 08
divider

Política de Privacitat

separator

Aquesta és la nostra política de privacitat i protecció de dades. Trobarà explicació detallada de qui és GAP Assessors, per què tractem les dades personals i com duem a terme la protecció dels mateixos.

El titular de la pàgina web www.gapassessors.com és la societat professional d’advocats i economistes, 04 Gabinet d’Assessorament Professional SLP, (des d’ara GAP Assessors) domiciliada a Sant Cugat del Vallès, Av. Lluís Companys 29 baixos, amb NIF B58673864.

GAP Assessors és el responsable del tractament de les dades personals tractades.

 

Podem tractar dades personals sobre vostè en els casos següents:

i. Potser és el nostre client o proveïdor, treballi per un dels nostres clients o proveïdors.
ii. Potser és algú (o treballa per a algú) a qui volem vendre o donar a conèixer els nostres béns o serveis. En aquest cas, és possible que hàgim obtingut la seva informació directament de vostè (per exemple, a través del nostre lloc web o d’una base de dades) o d’una altra font.
Podem tractar dades personals sobre vostè que hàgim obtingut de vostè o d’una altra font.

Les dades personals sobre vostè que tractem poden incloure el seu nom, la seva adreça, número de telèfon, adreça de correu electrònic o qualsevol altra informació de contacte.

La informació que obtindrem serà:

i. Informació que ens dóna al comunicar-se amb GAP Assessors per telèfon, correu electrònic, a través del web, les xarxes socials o de qualsevol altra forma, ja sigui per assistir a una conferència o enquesta.
ii. Informació quan utilitza el lloc web, que pot incloure informació tècnica, adreça d’IP que utilitzat per connectar el seu ordinador a Internet, així com altres dades relatives a la seva connexió d’internet (informació de la seva visita des de i fins al nostre lloc web, o a través del mateix, productes que ha buscat o vist, temps de resposta de les pàgines, errors de descàrrega, durada de les visites a determinades pàgines, informació sobre la interacció amb les pàgines, mètodes usats per navegar fora de la pàgina i qualsevol número de telèfon utilitzat per trucar al nostre número d’o compte de les xarxes socials.

Les seves dades personals els utilitzem per a les següents finalitats:

i. Subscriure i executar contractes amb vostè o la persona per a qui treballa. Proporcionar béns i serveis als clients o altres usuaris d’aquests serveis;
ii. obtenir béns i serveis dels proveïdors;
iii. gestionar i administrar les nostres relacions amb els clients, proveïdors o altres usuaris dels nostres serveis;
iv. Per fer publicitat i màrqueting, i proporcionar-li informació sobre els nostres béns i serveis. Això es pot fer mitjançant comunicacions de màrqueting directe (com correus electrònics) o trucades telefòniques.
v. Per mesurar o comprendre l’eficàcia de la publicitat que li proporcionem a vostè i altres persones, i per oferir publicitat pertinent.

Les seves dades personals poden ser compartides amb els nostres proveïdors per a l’execució de qualsevol contracte que formalitzem o altres relacions que tinguem en el transcurs habitual de les operacions amb vostè o la persona per a qui treballa; assessors professionals o proveïdors de serveis i proveïdors de motors de cerca i analítiques per tal de millorar el lloc web. Així mateix poden ser divulgats per complir amb una obligació legal, o per intercanviar informació amb altres empreses i / o organitzacions amb l’objectiu d’evitar el frau i / o reduir el risc creditici.

 

La base jurídica sobre la qual tractem les seves dades personals és la següent:

i. Quan sigui necessari obtenir el seu consentiment previ per al tractament, obtindrem el seu consentiment i ens basarem en ell en relació amb el tractament en qüestió
ii. En qualsevol altre cas, tractarem les seves dades personals quan el tractament sigui necessari, per a l’execució d’un contracte del que vostè sigui part o per prendre mesures a sol·licitud seva abans de formalitzar el contracte; per complir una obligació legal que ens afecti, o per al compliment dels nostres interessos legítims o els d’una altra persona, únicament en circumstàncies en què aquests interessos legítims no quedin anul·lats pels seus interessos o drets i llibertats fonamentals a la protecció de dades personals ( la majoria dels casos en què tractem les seves dades personals respecte a una relació que tenim amb la persona per a qui treballa vostè pertànyer a aquesta categoria).

Només tractem les dades personals durant el període de temps necessari per al propòsit o propòsits per als que originalment es van recollir. Posteriorment s’eliminaran o arxivar, excepte en la mesura que els necessitem per seguir tractant-los per a complir les obligacions legals que ens corresponen o amb altres fins legítims i legals.

Vostè té els següents drets en relació amb les dades personals que tractem sobre vostè:

i. Pot sol·licitar accés a les dades personals en qüestió
ii. Pot sol·licitar que les dades personals incorrectes que tractem es rectifiquin.
iii. En determinades circumstàncies (normalment quan vostè ha proporcionat les dades personals i ja no necessitem seguir tractant-los), pot demanar que suprimim les dades personals en qüestió.
iv. Si tractem dades personals relatives a vostè en funció del consentiment previ que ha donat per aquest tractament, vostè pot retirar el consentiment en qualsevol moment, i a partir d’aquest moment finalitzarà el tractament en qüestió.
v. Si té una queixa sobre el tractament de les seves dades personals que hàgim fet, pot contactar amb nosaltres o presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Així mateix pot retirar el seu consentiment al corresponent tractament de dades personals o bé enviant-nos un correu electrònic a info@gapassessors.com, o bé a l’adreça postal, av. Lluís Companys 29 baixos, 08172 Sant Cugat del Vallès.

T’informem que 04 Gabinet d’Assessorament Professional SLP, NIF B58673464, av. Lluís Companys 29 bx, Sant Cugat del Vallès, és l’empresa responsable d’emmagatzemar les dades que ens vas facilitar i que els tractarem per deixar-te qualsevol servei que ens demanis i enviar-te les nostres comunicacions comercials quan les hagis acceptat. Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com altres drets, com s’explica a la nova Política de Privacitat.

Gap Assessors


separator